Reparatii telefoane

 

Daca ai probleme cu telefonul suna chiar acum la 0740845541

 

Numele meu este Sorin Rosca si sunt aici sa iti ofer suportul de care ai nevoie in remedierea problemei cu care te confrunti!

 

Fie ca ai spart ecranul telefonului sau pur si simplu nu mai porneste te pot ajuta sa iei decizia potrivita!

Nu toate defectele au o solutie rentabila , unele reparatii sunt atat de costisitoare incat costul de service depaseste valoarea produsului; 

Sunt si cazuri cand vrei sa-ti repari telefonul doar pentru informatia pe care o ai in el ( agenda , poze , video , aplicatii) si atunci e mai putin important aspectul financiar!

Indiferent de situatie primul pas este sa facem o diagnoza rapida (o verificare primara a functionalitatilor si daca se impune o dignoza amanuntita) pentru a stabili care sunt solutiile potrivite, costurile de reparatie si timpii necesari de service!

Dupa ce avem toate aceste informatii tu decizi care este pasul urmator: Il repari ? Recuperezi doar informatiile? Renunti la el si iti iei un alt telefon?

Oricare ar fi alegerea ta , este important sa stii 100% ca ai luat decizia potrivita si in cunostinta de cauza!

Acestea fiind spuse , daca ai nevoie de asistenta in ceea ce priveste reparatia dispozitivului, te rog sa foloseste pagina de contact a urmand link-ul www.i-sell.ro/contact sau poti suna la numarul de telen +40740845541 de Luni pana Vineri in intervalul orar 10:00-18:00

De asemenea poti sa ne faci o vizita direct la punctul de lucru din Timisoara , str. Maresal Constantin Prezan , nr 65

i-Sell folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii